Hotel Santa Beach 4*

Hotel santa Beach 4* smešten je na samoj obali, odmah uz plažu Galaksias,  u mestu Agia Triadana 19 kilometara udaljenosti od Soluna. Aerodrom makedonija udaljen je 9 kilometara. Plaža Galaksias na kojoj se hotel nalazi nagrađena je plavom zastavicom za kvalitet.

Sadržaj : Pored smeštajnog kapaciteta hotel Santa Beach 4* u svojoj ponudi ima otvoreni bazen sa snack barom kraj bazena, vinski bar sa potpunom barskom uslugom, kao i gurmanski restoran Andromeda u kome se služe mediteranski i grčki specijaliteti i koji ima neverovatan pogled na more.

Hotel raspolaže velikim poslovnim i konferencijskim prostorom koji uključuje sekretarske usluge, pristup internetu i sale za bankete na otvorenom i zatvorenom sa kapacitetom do 400 osoba.

Smeštaj : Sve sobe u hotelu Santa Beach kompletno su renovirane, a apartmani-suite imaju sopstvene balkone sa predivnim pogledom. Svaka smeštajna jedinica je klimatizovana i sadrži TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i sef.

Na zahtev su dostupne i nepušačke sobe i sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga : Usluga je na bazi polupansiona.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.santahotel.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.