Hotel Sofia 2*

Hotel Sofia 2* smešten je nedaleko od plaže u mestu Nikiana, koje se nalazi na istočnoj obali ostrva Lefkada.

Sadržaj : Hotel Sofia 2* pored smeštajnog kapaciteta sadrži i mali restoran gde se služi sveže pripremljen, domaći doručak svakog dana. Takođe, možete uživati u nameštenom dvorištu, pored cvetnog vrta koji okružuje ovaj mali porodični hotel.

U sklopu hotela nalaze se i TV salu, bar i parking. Gosti mogu besplatno koristiti 2 laptop računara, koji su na raspolaganju na recepciji. Na recepciji će Vam uvek ljubazno i nasmejano osoblje pružit korisne turističke informacije i preporuke za večeru, pomoć pri iznajmljivanju automobila, usluge slanja faksa i sve što vam je potrebno.

Besplatan bežični internet dostupan je u čitavom hotelu.

Smeštaj : U ponudi su svetlo uređene sobe sa balkonom koji gleda na more, na planinu ili na prelepo uređen cvetni vrt. Opremljene su čajnom kuhinjom sa frižiderom i posuđem. Sve smeštajne jedinice imaju TV sa lokalnim i satelitskim kanalima, klima-uređaj, fen za kosu i sef.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.hotelsofia.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.