Hotel Tomato Beach 1*

Tomato Beach Hotel 1* nalazi se u letovalištu Megali Amos na ostrvu Skiatos. Hotel je smešten na samo 40ak metara od poznate plaže u letovalištu. Od aerodroma je hotel udaljen 2 kilometra dok je od grada Skiatosa udaljen svega 1 kilometar. U blizini, tačnije na 150 metara, nalazi se autobuska stanica. Ovaj hotel se nalazi blizu plaže gde su smešteni i svi bitni sadržaji za odmor i relaksaciju. Tu su restorani, kafići, prodavnice, taverne.

Sadržaj : Pored smeštajnog kapaciteta hotel poseduje prelep vrt u kome se nalaze ležaljke koje su dstupne gostima. Ceo hotel je pokriven besplatnim WiFi signalom. Takođe, u hotelu postoji trpezarija na zatvorenom i na terasi, odakle uz prelep pogled na Egejsko more možete započeti dan uz ukusan doručak.

Smeštaj :  Sve sobe u ovom hotelu imaju klima uređaje i grejanje, frižider i sef i pokrivene su WiFi signalom. Svaka smeštajna jedinica ima svoj balkon ili terasu odakle se pogled pruža na more ili na vrt hotela.

Usluga :  Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.skiathoshoteltomato.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.