Hotel Vassiliki Bay 3*

Hotel Vassiliki Bay 3* smešten je na samo 80 metara od mora, između čuvenih plaža Porto Kaciki i Ajofili u letovalištu Vasiliki, na južnom delu ostrva Lefkada.  Hotel se nalazi u centru letovališta, na nekoliko minuta hoda od pristaništa, gde ćete pronaći brojne tradicionalne taverne i restorane.

Sadržaj : Hotel Vassiliki Bay 3* pored smeštajnog kapaciteta poseduje i otvoreni bazen sa hidromasažnom kadom za 3 osobe. Oko bazena nalaze se ležaljke koje su gostima hotela na raspolaganju.

Parking je dostupan za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom.

Smeštaj : Hotel Vassiliki Bay 3* poseduje sobe sa pogledom na letovalište ili na planinu. Sobe i apartmani tipa suite u hotelu Vassiliki Bay imaju svetao i elegantno uređen enterijer. Svaka smeštajna jedinica nudi balkon i sopstveno kupatilo. Ostale pogodnosti obuhvataju klima-uređaj, TV sa satelitskim kanalima i frižider.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.hotelvassilikibay.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.