Hotel Vigles Sea View 3*

Hotel Vigles Sea 3* nalazi se na poznatom grčkom ostrvu Skiatos u istoimenom gradu koji je ujedno i prestonica ostrva. Od centra grada je udaljen 2 kilometra kao i od aerodroma, dok je od plaže udaljen 1 kilometar, isto toliko i od autobuske stanice. S obzirom da je smešten na uzvišenju izvan grada hotel pruža predivan pogled na more i okolinu.

Sadržaj : Hotel Vigles Sea View 3* pored smeštajnog kapaciteta svojim gostima nudi i bazen na otvorenom koji je okružen popločanom terasom gde se nelaze ležaljke, suncobrani i mali bar gde gosti uz osveženje mogu uživati u prelepom pogledu na Egejsko more.

Hotel je okružen prelepo uređenim vrtom koji ga uz prelep pogled čini pravom oazom za odmor svih generacija.

Ceo objekat je pokriven WiFi signalom.

Smeštaj : Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i opremljene WiFi signalom, sefom, čajnom kuhinjom, TV-om i balkonom ili terasom.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.skiathoshotelvigles.com

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022. godine. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2022.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2022.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.