Izleti u Evropi

Putovanja po Evropi su postala jako interesantna sve većem broju putnika. Programi odgovaraju potrebama i interesovanjima svih ljudi koji vole da putuju.

Kada su u pitanju izleti u Evropi, glavno prevozno sredstvo do određene destinacije je autobus. To su izleti koji traju jedan dan, kreće se rano ujutru, a povratak je u kasnim večernjim satima.

Nudimo Vam veliki broj izleta kao što je izlet do Morahalom banje, Mako banje, Segedin, Temišvar, Klagenfurt, kao i shopping ture do Trsta i Palmanove i dr. Izleti do Morahalom banje, Segedina i Temišvara organizuju se svake subote.

Ukoliko idete u Morahalom banju, polazak je u ranim jutarnjim satima. Po dolasku u banju, vreme se provodi u otvorenim i zatvorenim bazenima i saunama. Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen polazak. Cena izleta je 1390,00 rsd.

Segedin se takođe organizuje svake subote. Upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča: Glavni (Sečenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva…. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru. Cena je 1590,00 rsd.

Temišvar -Razgledanje grada: Trg pobede, na kojem su zdanje Opere i nacionalnog teatra (sagrađeno 1872. godine), Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije (1946. godine), kip vučice koja doji Romula i Rema (poklon grada Rima iz 1926. godine), te reprezentativna zdanja secesije, sagrađena između 1910. i 1914. godine; Trg slobode, na kojem se nalaze stara gradska većnica (sagrađena 1734. godine, u baroknom stilu), kip Device Marije i bista Decebala, poslednjeg dačkog kralja. Odlazak na Trg jedinstva, na kojem su stub kuge, rimokatolička katedralna crkva (građena između 1736. i 1774. godine), Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva srpske pravoslavne crkve (sagrađena 1748. godine). Poseta Srpskoj Sabornoj crkvi u kojoj se nalazi vredni ikonostas, delo Konstantina Danila i majstora Mihaila Janića iz Arada. Slobodno vreme za individualnu šetnju, obilazak tržnog centra Iulius mall i oko 18h (po rumunskom lokalnom vremenu) polazak ka Beogradu. Cena je 1200,00 rsd.

Izleti se organizuju uz prisustvo turističkog vodiča.

Leave a Reply

Your email address will not be published.