Kalamici Hotel Ermioni 3*

Hotel Ermioni 3* smešten je na svega 150 m od prelepe plaže Kalamici. Hotel Ermioni nudi sobe sa balkonom i pogledom na Egejsko more. Okružen je dobro održavanim vrtom koji obuhvata bar- restoran u kojem se služe grčki specijaliteti. Na istoj udaljenosti od hotela nalaze se brojni kafići, prodavnice i taverne. Hotel se preporučuje parovima koji žele miran i potpuni odmor, van svake socijalne aktivnosti. Skoro na kraju poluostrva, okrenut prema Svetoj Gori, Kalamici je poznat po svojoj predivnoj peščanoj plaži, smeštenoj u malom zalivu sa kristalno čistim i bistrim morem. Od Soluna je udaljen oko 145 km i nalazi se između Sartija (15 km) i Neos Marmarasa (36 km).

Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kabinom i toaletom, klima uređaj, mini bar, TV, balkon, frižider.

Sadržaj hotela: Nacionalni restoran, recepcija, parking, sef, lobi bar, bašta, dečije igralište, wi- fi internet, prodavnica suvenira.

Usluga: Ishrana je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto- samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.ermionihotel-kalamitsi.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.