Kalitea Hotel Palini Beach

Hotel Pallini Beach je još jedan od hotela iz lanca G hotela. Nalazi se na oko 2 km od centra mesta Kallithea. Udaljen je oko 80 km od aerodroma u Solunu. Smešten je na samoj obali, odmah pored hotela Athos Palace. Čitav prostor oko ovih hotela je lepo uređen i prepun zelenila, i pruža poptpuni ugođaj svima koji ovaj hotel izaberu za svoj odmor.

Smeštaj: Hotel se sastoji od glavne zgrade i dela u kome su smešteni bungalovi.

Bungalovi su namenjeni za smeštaj 2-4 osobe. Sastoje se iz jedne prostorije u kome su ili 2 spojena ležaja ili francuski ležaj i sofa na razvlačenje. Opremljeni su kupatilom sa tuš kadom ili kadom, klima uređajem, TV-om, telefonom, malom čajnom kuhinjom, terasom, mini frižiderom. Svi bungalovi su slične kvadrature, oko 25m2 i raspoređeni su u 4 reda od mora, tako da im se cene po tom kriterijumu razlikuju.

Standardne dvokrevetne sobe se nalaze u glavnoj zgradi, sve imaju bočni pogled na more i površina im je oko 20m2. Mogu da smeste 2-3 osobe jer imaju francuski ležaj ili 2 spojena kreveta i sofu. Standardne sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, TV, telefon, sef, mini frižider.

Apartmani u hotelu Pallini Beach se takođe nalaze u glavnoj zgradi i imaju direktni ili bočni pogled na more. Sastoje se od spavaće i dnevne sobe ukupne površine oko 50 m2  i mogu da smeste 2-4 osobe. Opremljene su isto kao i standardne dvokrevetne sobe.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, snack bar, bazen sa delom za decu, bar pored bazena, zatvoren bazen, prostrana plaža, bar na plaži, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži, teretana, internet kutak, bilijar, igralište za decu, organizovana animacija, različite vrste sportova, odbojka na pesku, teren za tenis u okviru kompleksa, sportovi na vodi, super market, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Više informacija možete naći na web adresi www.pallini-beach.gr/rs/.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.