Kinira Hotel Maranton Beach 4*

Hotel Maranton Beach 3* je veličanstven porodični hotel na Tasosu koji nudi prelep smeštaj uz jedinstven pogled.

Smeštaj: Sobe i apartmani u hotelu su prostrani i elegantno opremljeni. Poseduju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, kozmetiku za kupatila, frižider/minibar, sef, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, lift, parking, WiFi, restoran, barove, igralište za decu, suncobrane i ležaljke na plaži, bazen i odvojeni deo za decu.

Usluga: Usluga je na bazi All Inclusive-a.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 09:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://maranton.hotelbrain.com/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Kinira je malo priobalno selo Tasosa,  koje se nalazi na 24 km od glavnog grada Limenasa i 40 km od luke Skala Prinos. Ona osvaja srca svojih posetilaca jer je to jedan od mirnijih regiona. Tasosa i ima fenomenalnu prirodnu lepotu .Regija je poznata kao najtiša i najmirnija na Tasosu, sa prirodnom lepotom koja prosto oduzima dah. Sve što je potrebno za letovanje se može naći u selu: mali broj ribljih restorana i grčkih taverni, picerija i snabdeveni minimarket. Plaža Kinire je dugačka, uglavnom mešavina sitnog peska i sitnog šljunka. Gužva je prava retkost pa je miran odmor zagarantovan. More je prozirno plavo i vrlo mirno. Nedaleko od Kinire, na 2 km je i plaža Paradise, jedna od najpopularnijih plaža Tasosa i nezaobilazna stanica na Vašem odmoru.

Kada uđete u ovo mesto, prvo što ćete upoznati su mir i šarm ovog seoceta, koji su ušuškani u prirodne lepote njegovog okruženja. Ipak, ovde nije oduvek bilo tiho, jer ovo mesto ima vrlo dugu i mučnu istoriju, koja datira još iz doba Feničana. Kao i svako mesto i Kinira ima nekoliko taverni, gde možete uživati u domaćoj hrani, kao i supermarket u kome možete pazariti svakodnevne sitnice, dok ćete za veće kupovine morati da odete dalje iz ovog mesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.