Kriopigi Hotel Alexander the Great 4*

Hotel Alexander the Great 4* se nalazi na prelepoj peščanoj plaži u Kriopigiju. Ima veliki bazen i osvetljeni teniski teren. Gostima je na raspolaganju i lift kojim se mogu bezbedno spustiti do plaže. Sve sobe u hotelu imaju balkon sa kog se pruža pogled na more ili na prelepu prirodu. Blizu hotela, u taverni Antionis i restoranu Roxani služe se fenomenalna jela grčke i internacionalne kuhinje. Grčki doručak je na raspolaganju svakog dana. U baru pored bazena gosti mogu uživati  uz razna egzotična voćna pića, ledene kafe i laganim mediteranskim obrocima. U restoranu Agora, koji je smešten na samoj plaži, služe se jela grčke kuhinje. Hotel Alexander the Great organizuje i zabave kraj bazena i na plaži, grčke večeri i večeri roštilja. Gostima su dostupni i razni sportski sadržaji kao što su odbojka na plaži, stoni tenis i bilijar. Kriopigi je udaljen od hotela 1,5 km, a centar Kalitee 2,5 km koji je poznat po noćnom životu. Do aerodroma se može stići za 90 minuta vožnje. Na 80 m od hotela nalazi se autobuska stanica.

Smeštaj:  Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon ili terasu, kupatilo, fen za kosu, WiFi, mini bar, sef TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži restoran, bar, roštilj, crkvicu, menjačnicu, usluge lekara, lift, vrt, biblioteku, prodavnicu nakita, mini market, super market, prodavnicu nakita, mini market, super market, prodavnicu suvenira, parking, bazen, suncobrane i ležaljke na bazenu i plaži, bazen za decu, igralište, frizera, saunu, terene za košarku, odbojku i tenis, teretanu.

Usluga: Polupansion (doručak i večera).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://alexanderthegreat.reserve-online.net/about

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.