Kriopigi Hotel Kassandra Bay 2*

Hotel Kassandra Bay 2*  smešten je 600 m od peščane plaže. Poseduje otvoreni bazen. Sve smeštajne jedinice sadrže namešteni balkon sa kog se pruža pogled na vrt, planine ili na more. Sve sobe u hotelu Kassandra Bay imaju klima uređaj, TV/SAT, frižider, kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Doručak se služi na bazi švedskog stola svakog jutra. U osvežavajućim pićima i laganim obrocima gosti mogu uživati u baru pored bazena ili snack baru. Raznovrsna jela se služe tokom celog dana u restoranu. Pored bazena, gostima su na raspolaganju besplatne ležaljke i suncobrani. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Hotel Kassandra Bay udaljen je od centra 500 m, a od aerodroma 95 km. Prevoz od i do aerodroma se može organizovati na zahtev i uz doplatu. Autobuska stanica udaljena je 800 m od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju balkon, krevetac za bebe (na upit), frižider, sef, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži menjačnicu, WiFi, parking, restoran, bazen, bazen za decu, bar, bar pored bazena.

Usluga: Noćenje sa doručkom. (doručak na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://kassandrabayhotel.reserve-online.net/about

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.