Kriopigi Hotel Theo Bungalows 3*

Hotel Theo Bungalows 3*  se nalazi u mestu Kriopigi. Udaljen je oko 8 minuta od prelepe peščane plaže. Sve sobe u hotelu su prostrane i veoma lepo uređene. Poseduju klima uređaj i mini frižider. U restoranu se služe grčka i mediteranska jela, uključujući i svežu ribu. Gostima je na raspolaganju i bar pored bazena u kome mogu da uživaju i da se osveže uz piće ili kafu. Besplatan javni parking nalazi se u neposrednoj blizini hotela. Hotel Theo Bungalows je idealan za porodice koje žele da uživaju na moru, daleko od gužve, ali i za one koji žele da istraže noćni život i uživaju u prirodnim lepotama Halkidikija. Udaljen je 600 m od centra Kriopigija i 80 km od aerodroma. Autobuska stanica se nalazi na 650 m od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, TV/SAT, frižider.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži vrt, WiFi, parking, restoran, bazen, ležaljke i suncobrane pored bazena, bar pored bazena.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://theohotel.gr/en/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.