Kusadasi Aria Claros Beach and Spa Resort *****

Hotel se nalazi na brdu, na 4 km od centra Ozdere, 30 km od centra Kušadasija i približno 45 minuta od aerodroma u Izmiru. Stanica lokalnog autobusa koji povezuje Ozdere i Kusadasi, nalazi se pored samog hotela. Plaza hotela se nalazi pored hotela, u privatnom je vlasništvu, peščana, suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su slobodni za korišćenje.

Hotel je izgrađen 2009. godine, renoviran 2015/2016. Sadrži 504 sobe, glavnu zgradu i klupske zgrade, 4 lifta u glavnoj zgradi, prostrane, elegantne lobije, recepciju otvorenu 24 sata, glavni restoran sa internacionalnom kuhinjom, vegeterijanskim i dečijim menijima, 4 a la carte restorana (italijanski, turski, riblji, Teos), 6 barova, menjačnicu novca, market, konferencijsku salu za 250 ljudi, terasu sa pogledom na more, vrt, besplatan internet.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.ariaclaros.com/.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2018. godine. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.