Kusadasi Hotel Aargau **

Hotel Aargau je gradski hotel koji se nalazi u neposrednoj blizini glavne minibus stanice i 600m od plaze. Ima odličnu lokaciju bilo da ste zainteresovani za šoping , razgledanje grada ili kupanje na različitim plažama Kušadasija. Poseduje restoran , dva bara , otvoren bazen , mali fitness centar , tursko kupatilo , stoni tenis , sefove na recepciji ( uz doplatu na licu mesta ) , besplatan wireless internet u lobiju .Svaka soba ima TWC , klima uređaj uz doplatu na licu mesta , telefon , mini bar , fen , TV I balkon. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ( kontinentalni doručak ) na principu samousluživanja.

Hotel je na idealnom mestu za obilazak Artemisovog hrama, kao i mnogih drugih atrakcija koje ova regija iuma da ponudi. Izmirski aerodrom nalazi se na 80 km od Kusadasija .

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2018. godine. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.