Kusadasi Hotel Albora ***

Hotel Albora raspolaže sa 50 soba sa pogledom na more. U svom sadržaju ima tursko kupatilo, bazen, recepciju sa lobijem, perionica , restoran, snack bar, bar pored bazena.. Na krovu samoh hotela postoji restoran sa prelepim pogledom na Egejsko more.

U prizemlj hotela nalazi se salon za odmor, sa bazenom, baštom i barom (sa pićem i grickalicama), savršen za uživanje i provođenje slobodnog vremena.

Od ostalih sadržaja dostupni su: praonica, sefovi, igraonice, tursko kupatilo i besplatan wireless internet. Hotel može da obezbedi trbušne plesačice ili organizuje tradicionalni turski ples sa kastanjetama ili kašikama. Prijatno osoblje, sa odličnim znanjem engleskog jezika, uvek je na raspolaganju da pomogne ili pruži dobar savet.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi http://hotelalbora.com/.

 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2018. godine. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.