Kusadasi Hotel Asena ***

Hotel Asena 3* se nalazi na plaži Ladies Beach, na samoj obali, tri kilometra od centra grada, i odlično je povezan mini busevima. U okviru hotela se nalaze dva restorana, bazen na krovu sa predivnim pogledom, bar kraj bazena, besplatan wireless internet u lobiju… Svaka soba ima terasu i sadrži TV, klima uredjaj (uračunat u cenu), TWC i minibar, sef (uz doplatu). Usluga u hotelu je polupansion ili sve uključeno, švedski sto (samoposluživanje).

Lokacija: Hotel se nalazi na samoj plaži u mestu Ladies Beach, na 123 km od aerodroma i na 3 km od centra.

Sadržaji: Recepcija, sef na recepciji, otvoreni deo restorana na krovu sa prelepim pogledom na more, restoran u zatvorenom, dva bara, bazen sa delom za decu, TV sala, servis za pranje veša…

Sobe: klima uređaj, telefonska linija, SAT TV, fen za kosu, mini-bar, balkon.

Opis smeštaja : Sobe u hotelu su standardne dvokrevetne i trokrevetne (maximalno primaju 2 odrasle osobe i 2 dece do 13 godina).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.asenahotel.net/.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.