Kusadasi Hotel Aqua Fantasy Resort *****

Aqua Fantasy Resort 5* se nalazi pet kilometara od Kušadasija. Izgrađen je na obali, na Pamučak plaži. U okviru hotela se nalazi nekoliko restorana i barova, kao i otvorenih bazena, zatvoreni bazen, besplatan parking, besplatan wireless internet u lobiju besplatan, tereni za odbojku i tenis, kuglana, mini klub za decu, mogućnost za uživanje u raznim vodenim sportovima, celodnevna raznolika animacija za sve uzraste i naravno AQUA FANTASY PARK. Boravak u parku je besplatan za goste hotela. Sve sobe imaju terase ili verande, TV, telefon, klima uredjaj (uračunat u cenu), TWC, sef (uračunat u cenu), mini bar i fen u kupatilu. Club sobe imaju pogled na baštu i keramički pod, a Club Family sobe, za razliku od njih, veću kvadraturu. World sobe se nalaze u glavnoj zgradi gde je recepcija i imaju tepih, a World Family sobe, za razliku od njih, dve odvojene prostorije. Club Family Suite su najprostranije i imaju dve prostorije, keramički pod i pogled na baštu. Usluga u hotelu je sve uključeno, švedski sto (samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi http://hotel.aquafantasy.com/.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2018. godine. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.