Leptokaria Hotel Dafni Plus 3*

Hotel Dafni Plus 3* nalazi se u Leptokariji u podnožju planine Olimp. Udaljen je 100 m od mora i 200 m od železničke stanice. Hotel Dafni Plus raspolaže sa 80 trokrevetnih i četvorokrevetnih soba. Hotel je idealan za porodični odmor.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, doktora na poziv, WiFi, restoran, a-la-carte restoran, barove, bazen za odrasle i decu.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://dafniplus.gr/en/home-2/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leptokaria je smeštena na oko 90 km južno od Soluna na najlepšem delu Olimpske rivijere i gostima svih generacija pruža idealne uslove za nezaboravan odmor. Jedinstvena klima gde se susreću planinska i mediteranska vazdušna struja, izvorska voda sa Olimpa, toplo more, prijatna temperatura tokom dana i sveže večeri blagotvorno deluju na ljudski organizam. Leptokariu krasi duga divna peščana plaža, gde se uvek mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani. Uz plažu kao i na šetalištu ima brojnih kafića, taverni i ostalih sadržaja koji će našim gostima odmor učiniti lepšim i prijatnijim. U nekom od brojnih restorana možete uz divnu atmosferu uživati u ukusnim grčkim specijalitetima. Nedaleko od Leptokarie nalazi se i gradić Platamon, a oko 30 km je udaljen i prelep grad Katerini, koji je ujedno i glavni grad ove oblasti. Iz ovog trgovačkog centra možete lako stići do bilo kog dela Grčke. Do Katerinia možete iz Leptokarie doći i vozom koji saobraća na svaka 2 sata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.