Leptokaria Olympian Bay Resort****

Olympian Bay Hotel je jedan od najvećih i najlepših porodičnih hotelskih kompleksa u regiji, starijeg datuma, renoviran, površine je preko 100 hektara, nalazi se u podnožju Olimpa. Smešten je na prelepoj peščanoj plaži, na svega oko jedan  kilometar od centra Leptokarije sa kojim je povezan vozićem.

Sadržaj : Hotel Olympian Bay je idealan za porodice sa decom, ima dečje igralište i klub, kao i sve potrebne prateće sportske i rekreativne sadržaje za decu. Pored recepcije i lobija, Olympian Bay ima barove, restorane, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), veliki parking, dva otvorena bazena, dečji bazen, mali tržni centar, organizovanu celodnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle, fitness centar (sobe za masažu, teretana i jacuzzi (uz doplatu na licu mesta)), teren za mali fudbal i kosarku, pet teniskih terena (uz doplatu na licu mesta), uslove za vodene sportove, kongresni centar… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 5 eur dnevno (set: 2 ležaljke i suncobran) za rezervacije na bazi standardnog “all inclusive”.

Smeštaj : Pored standardnih soba u glavnoj zgradi, hotel ima sedam bungalova starijeg datuma, sa po dvadeset soba sa direktnim izlaskom u vrt ili sa prelepom terasom na prvom spratu. Sve sobe sadrže kadu ili TWC sa fenom, A/C, telefon, TV, mali frižider, sef (besplatno) i terasu.

Standardne dvokrevetne sobe se nalaze u glavnoj zgradi i namenjene su za 2-3 osobe. Sve one poseduju francuski ili dva standardna ležaja i jedan pomoćni ležaj za treću osobu i mogu biti sa pogledom na baštu ili brdo (suprotno od mora).

Bungalovi takodje mogu da smeste 2-3 osobe i smešteni su u bungalovskom delu hotela koji ima 7 blokova. Sobe u bungalovima su slično opremljene kao sobe u glavnoj zgradi i većina ovih soba ima pogled na baštu ili brdo (suprotno od mora).

Family bungalovi su idealni za smeštaj porodica sa dvoje dece. Nalazi se u bungalovskom delu hotela, nešto su vežće površine od dvokrevetnih soba i sastoje se od jedne prostorije u koju mogu da se smeste 2-4 osobe.

Usluga : Usluga u hotelu Olympian Bay je sve uključeno (all inclusive) ili gold all inclusive– “švedski sto” (samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici olympianbay.com .

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.