Leptokaria apartmani

Leptokaria leto 2023

Leptokaria je smeštena na oko 90km južno od Soluna na najlepšem delu Olimpske rivijere i gostima svih generacija pruža idealne uslove za nezaboravan odmor. Jedinstvena klima gde se susreću planinska i mediteranska vazdušna struja, izvorska voda sa Olimpa, toplo more, prijatna temperatura tokom dana i sveže večeri bladotvorno deluju na ljudski organizam. Veliki broj novoizgrađenih hotela i apartmana, ponuda trgovina i marketa, mnoštvo parkova i zelenila, nepregledna peščano-šljunkovita plaža, šetalište uz obalu, restorani, kafići, diskoteka i svi prateći sadržaji savremenog turizma obećavaju izuzetno letovanje.

Leptokaria leto 2023

Turisticka agencija Monix vec dugi niz godina u svojoj ponudi za letovanje ima Leptokariu kao jednu od svojih najvaznjih destinacija.

Svi nasi gosti u Leptokariji, mogu na licu mesta, a i u poslovnicama nase agencije,  dobiti sve potrebne informacije, da letovanje ne bude samo letovanje vec i da upoznate okolna mesta kao sto su Meteori , Sveta Gora, kako naci najlepse plaze Leptokarie i njene okoline. Preporucicemo vam i restorane u  Leprokariji.

uputicemo vas u restorane koji odrzavaju tradicionalne Grcke veceri. Najbolji nacin da se upoznate,  kulturom, Grckom folkoru, muzikom i tradicijom….

Leptokaria je letovalište u podnožju planine Olimp na obali Egejskog mora. Od Soluna je udaljena oko 80 kilometara. Plaža je peščano-šljunkovita, široka i lepo uređena sa obiljem kafica, restoran i taverni.

Kako doći kolima u Leptokariu pogledajte na sledećoj adresi: https://monix.rs/kako-do-leptokarie/ .

Leptokaria leto 2023
Apartmani Vasiliki Leptokaria

Pogledajte naš sajt za smeštaj i izlete na Zlatiboru na: http://visit-zlatibor.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.