Limenaria Hotel Antonios 3*

Hotel Antonios 3* je moderan kompleks sa veoma lepo opremljenim apartmanima i sobama. Nalazi se tik uz more i udaljen je 1 km od centra Limenarije. Izgradjen je 2006. godine. Hotel Antonios je okružen prelepom prirodom. Plaža je uređena sa kristalno čistim morem.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju pogled na dvorište ili na more. Opremljene su klima uređajem, terasom, TV-om, WiFi-jem. Postoji mogućnost dodavanja kreveca za bebe na upit.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, doktora na poziv, praking, WiFi u celom objektu, restoran, bar, bazen za odrasle i poseban deo za decu.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom i polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 09:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.antonioshotel.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Limenaria je lep grad koji se nalazi samo 42 kilometara od grada Tasosa i 24 kilometra od luke Skala Prinos. To je drugi po veličini grad na Tasosu, a nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva i gleda u veličanstvenu Svetu Goru preko mora.

Formira zajednicu sa susednim mestom Kalivia.

Limenaria je postala vrlo popularna destinacija za odmor, ali je zadržala mnogo od svoje grčke tradicije i jedinstvene lokalne kulture. Turisti uživaju u velikom izboru restorana i taverni koje služe ukusna grčka jela u celom gradu i duž obale. Takođe, dosta odličnih kafića, barova i prodavnica suvenira ima u skoro svim pravcima gde se može šetati kroz mesto, i koje prikazuju jednostavnost života koju meštani znaju i neguju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.