Limenas Hotel Aethria 3*

Hotel Aethria 3* nalazi se u širem centru Limenasa, koji je ujedno i glavni grad Tasosa. Od najbliže plaže udaljen je oko 350 m, na oko 400 m od luke. Autobuska stanica je udaljena 300 m, a od samom centra mesta je 250 m. Objekat je izgrađen u prostranom dvorištu i ima bazen, bar pored bazena, recepciju sa sefovima, restoran, wi- fi internet koji je dostupan kod recepcije, teniski teren, igralište za decu, sopstveni parking. Ležaljke i suncobrani oko bazena su uključeni u cenu. U blizini hotela nalaze se prodavnice i taverne. Hotel nosi naziv po nekadašnjem antičkom imenu Tasosa Aethria, što znači ostrvo sa predivnim vremenskim uslovima i zdravom klimom, koje su i dalje osnovne odlike Tasosa.

Smeštaj: Sobe imaju privatni balkon, WiFi, TV sa ravnim ekranom i frižiderima, klima uređaj i telefon. Veoma su komforne i imaju solo ili francuske ležaje.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, doktora na poziv, praking, restoran, bar, igralište za decu, bazen na otvorenom sa barom, teniski teren.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom. (švedski sto)

Chek in: 15:00 h – 22:00 h

Chek out: 06:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://aethriahotel.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Tasos je jedna od najživopisnijih turističkih destinacija Grčke, i ujedno najsevernije grčko ostrvo. Udaljeno je od područja grčke Makedonije nekih 8 kilometara. Teritorijalno, ostrvo pripada teritoriji Trakija, a administrativno je smešteno opštini Kavala. Oblast Tasosa iznosi oko 390 km², što ga predstavlja devetim po veličini ostrvom Grčke, a osnovne znamenitosti su mu umerena klima, mnogobrojne ušuškane plaže i mistične lagune, na kojima možete uživati i sunčati se bez galame.

Idealno je za parove i porodice. Živopisna grčka sela, karakteristične grčke kafane, zlatne peskovite plaže i plavo čisto more su prepoznatljivi znak Tasosa. Tasos je izuzetno dobro saobraćajno povezan i tako je omogućeno gostima da ga samostalno istražuju, i uživaju u njegovim tajnovitim bogatstvima. Često ga nazivaju “smaragdno ostrvo” zbog prozirne i čiste vode tirkizne boje, ili “šuma koja pluta” zbog predivne vegetacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.