Limenas Hotel Esperides 3*

Hotel Esperides 3* se nalazi u mestu Limenas. Udaljen je samo nekoliko metara od mora i 3 km od Limenasa, na putu od Limenasa do Prinosa. Hotel je veoma elegantan i tradicionalno stilizovan. Smeštajne jedinice su dobro opremljene sa balkonima i jedinstvenim pogledom na idilični zalazak sunca. Hotel je pet friendly.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebe na upit, terasu, frižider, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, doktora na poziv, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikla, parking, WiFi u celom objektu, restoran, bar, bazen.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom ili najma sobe.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://esperides-thassos.com/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Tasos je jedna od najživopisnijih turističkih destinacija Grčke, i ujedno najsevernije grčko ostrvo. Udaljeno je od područja grčke Makedonije nekih 8 kilometara. Teritorijalno, ostrvo pripada teritoriji Trakija, a administrativno je smešteno opštini Kavala. Oblast Tasosa iznosi oko 390 km², što ga predstavlja devetim po veličini ostrvom Grčke, a osnovne znamenitosti su mu umerena klima, mnogobrojne ušuškane plaže i mistične lagune, na kojima možete uživati i sunčati se bez galame.

Idealno je za parove i porodice. Živopisna grčka sela, karakteristične grčke kafane, zlatne peskovite plaže i plavo čisto more su prepoznatljivi znak Tasosa. Tasos je izuzetno dobro saobraćajno povezan i tako je omogućeno gostima da ga samostalno istražuju, i uživaju u njegovim tajnovitim bogatstvima. Često ga nazivaju “smaragdno ostrvo” zbog prozirne i čiste vode tirkizne boje, ili “šuma koja pluta” zbog predivne vegetacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.