Limenas Hotel Philoxenia Inn 2*

Hotel Philoxenia Inn 2* se nalazi u Limenasu, glavnom gradu Tasosa. Hotel je udaljen 200 m od plaže. Smešten je prekoputa Arheološkog muzeja i blizu Antičke pijace. U ponudi su bazen i klimatizovane sobe sa balkonom. Sobe u hotelu imaju drveni nameštaj i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Sve sobe su opremljene frižiderom, sefom i SAT/TV. Gosti mogu koristiti internet u svim jedinicama. U centralnom salonu gostima je na raspolaganju bar i prostor za sedenje sa TV-om. Doručak je kontinentalni sa osvežavajućim pićima i služi se pored bazena.

Hotel Philoxenia nudi sobe koje su prilagođene gostima sa invaliditetom. U blizini hotela se nalazi besplatan opštinski parking.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, fen za kosu, radio, frižider, se, telefon i SAT/TV.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži internet, sobu sa TV-om i kafić.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.philoxeniainn.gr/en/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.