Litohoro Hotel Dion Palace Resort 4*

Hotel Dion Palace Resort 4* nalazi se na nekih 90 km  udaljenosti od Soluna. Zagrađen Olimpom, planinom poznatom po legendi o drevnim božanstvima, izlazi na široku peščanu plažu koja je zbog ćistoće mora nagražena plavom zastavicom. Od prvog većeg mesta Litohoro udaljen je oko 8 km, a 10 km od Leptokarije. Litohoro ima oko deset hiljada stanovnika i jedno je od retkih mesta koje je uspelo da sačuva pravu grčku tradiciju. U Litohoru se pored dosta tradicionalnih grčkih taverni nalaze i brojni kafići, barovi, kao i moderni restorani. Hotel se sastoji od nekoliko objekata koji su raspoređeni po velikom hotelskom posedu sa koga se izlazi direktno na plažu. Hotel Dion Palace Resort je posebno podređen porodicama sa decom.

Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo, klima uređaj, SAT / TV, sef, terasu/ balkon, fen za kosu, frižider.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, dva bazena, parking, teren za fudbal, teniski teren, mini market, spa centar, wi- fi internet, room servis, sala za konferenciju.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://dionpalaceluxuryspa.reserve-online.net/about

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.