Litohoro Hotel Mediterranean Olympus 4*

Hotel Mediterranean Olympus 4* se nalazi na mirnoj lokaciji, na pešačkoj udaljenosti od glavnog trga u Litohoru. Nudi izvandredne i prelepo uređene sobe sa mešavinom antičkih detalja i modernih sadržaja i svaka je pažljivo uređena sa posebnom pažnjom. Sa objekta se pruža prelep i opuštajući pogled na Litohoro. Svaka soba ima kamin gde se gosti mogu ogrejati tokom hladnijih dana. Doručak je na bazi švedskog stola i služi se u hotelskom restoranu. Tokom celog boravka gosti mogu koristiti besplatan bežični internet i besplatan parking. Ovaj prelepi hotel nalazi se na nekoliko koraka od mnogobrojnih restorana i prodavnica. U blizini se nalazi i pešačka staza koja vodi ka Olimpu. Hotel Mediterranean Olympus poseduje i SPA centar sa bazenom ili saunom. Udaljen je 24 km od mesta Katerini i 110 km od aerodroma, a prva autobuska stanica se nalazi na 150 m od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, fen za kosu, WiFi, mini bar, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži parking, restoran, đakuzi, masaže, saunu, bar.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://mediterraneanhotels.gr/ 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.