Luxury Apartments Tre Canne****

Luksuzni apartmani Tre Canne**** su simbol stila i predstavljaju potpuno novi koncept življenja u rangu 5 zvezdica, sa svojim posebnim i inovativnim sadržajima i naravno standardom usluge. Tre Canne apartmani su rasprostranjeni na više od 37.000 m2 površine i dominiraju gradom sa svoje tri kule – petnaestospratnicom Sky View i osmospratnicama Crystal i Pearl, u sklopu kojih se nalaze 252 savremeno opremljena apartmana, uključujući i luksuzne penthouse apartmane na poslednjem spratu Sky View kule. Ekskluzivna lokacija u srcu Budve, na par koraka od predivne peščane plaže i unikatan koncept usluga su na raspolaganju klijentima 24 časa dnevno. Apartmani Tre Canne**** nude superioran nivo udobnosti, pa kao gost možete uživati i relaksirati se u našem Sky view wellness & spa centru koji nudi brojne tretmane za oporavak posle napornog dana ili ćete samo uživati plivajući u bazenu uz pogled na Budvanski zaliv. Potom možete provesti ugodnu večer u a la carte restoranu Hedone, uz vrhunska vina i brojna jela domaće i internacionalne kuhinje. Ukoliko želite organizovati konferenciju, seminar ili poslovni sastanak, na raspolaganju vam je savremeno opremljena kongresna sala sa svim potrebnim audio-vizuelnim uređajima. Za sve koji uživaju u šopingu mogu posetiti raznolike radnje poznatih brendova, napraviti pauzu i popiti piće u nekoj od kafeterija, a za sve kojima trebaju dodatne usluge, u sklopu objekta će pronaći banku, stomatološku kliniku i druge sadržaje. Posebna pogodnost za sve naše goste i vlasnike apartmana je parking na podzemnim etažama Tre Canne-a, kapaciteta od 250 mesta, tako da se ne moraju brinuti o svojim vozilima dok borave u našem objektu, bilo da koriste usluge javnog ili privatnog parkinga. Naše ljubazno osoblje sa parkinga može i ponuditi uslugu pranja i čišćenja vozila, dok vi uživate u drugim sadržajima koje vam kompleks Tre Canne nudi. Samo je jedna adresa u Budvi za potpuno uživanje, a to je Tre Canne.

Tre Canne se nalaze na ekskluzivnoj lokaciji u prvoj gradskoj zoni, u strogom centru Budve, na udaljenosti pedeset metara od mora i predivne Slovenske plaže, tik uz promenadu duž obalnog pojasa. U blizini se nalazi gradska marina i Stari grad Budva, a kao posebna pogodnost je i neposredna blizina Budvanskog sajma.

Usluga: noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto).

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.trecanne.me

Doplate:

 • doplata za polupansion je 15 Eur po osobi po danu

Popusti:

 • deca do 12 god. GRATIS
 • deca od 12-18 god. 30% od cene za odraslu osobu
 • treća odrasla osoba plaća 70% od cene
 • ukoliko jedna osoba boravi sama u apartmanu cena je 30% niža od cene apartmana koji koriste 2 odrasle osobe
 • deca do 6 god. ne plaćaju polupansion
 • deca od 6-14 god. imaju popust 50% za polupansion , a iznad 14 god. plaćaju punu cenu

Napomene:

 • korišćenje bazena i wellness & spa centra je besplatno
 • parking je besplatan
 • maksimalan broj osoba u jednosobnom  apartmanu je 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece. Za dvosobne i trosobne je od 4-6 god.
 • krevet u apartmanima je francuski
 • za treću odraslu osobu i decu je obezbeđena sofa u dnevnoj sobi
 • minimalni boravak u sezoni 3 je 3 noći, a za kraći boravak doplata je 50 % na ukupnu cenu smeštaja
 • cene su uvećane na dnevnom nivou  po osobi za boravišnu taksu i osigurnaje: 0.50 Eur za decu od 0-12 god., 1.00 Eur za decu od 12-18 god. i 1.50 Eur za odrasle osobe

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.