Metamorfozis Hotel Porto Matina 3*

Hotel Porto Matina 3* je smešten pored mora u Metamorfozisu. Okružen je prelepim vrtom sa palmama i mediteranskim cvećem. Poseduje restoran u kome se stalno organizuju večeri sa tradicionalnom muzikom. Sobe hotela Porto Matina su prostrane i imaju frižider, TV/SAT i terase sa pogledom na more ili vrt. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo. Hotelski bar se nalazi u predivno uređenom vrtu gde se nalazi i stoni tenis kao i dečje igralište. Besplatan bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama. Osoblje hotela Porto Matina organizuje jednodnevna krstarenja. U okviru objekta gostima je na raspolaganju besplatan parking. Od centra hotel je udaljen samo 200 m, a od aerodroma 90 km. Autobuska stanica se nalazi na 400 m.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, WiFi, frižider, sef, TV/SAT.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži restoran, igralište za decu, stoni tenis.

Usluga: Polupansion (doručak i večera).

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.portomatina.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.