Metamorfozis Hotel Vozina 3*

Hotel Vozina 3* je novoizgrađeni luksuzni kompleks u mestu Metamorfozis. Sastoji se od 22 jedinice idealno dizajnirane za udoban i opuštajući boravak. Nalazi se na 150 m od mora.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, terasu, toaletni pribor, aparat za kafu, frižider, kuhinjske elemente, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, parking, WiFi.

Usluga: Usluga je na bazi najma.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.vozina.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Metamorfozis je malo ribarsko mesto, koje se nalazi na samom početku Sitonije, na oko 105 km od Soluna, na početku drugog prsta poluostrva Halkidiki. Ovo mesto nazivaju i vazdušnom banjom Halkidikija. Nalazi se na zapadnoj strani Sitonije, zajedno sa Neos Marmarasom, Nikitijem i Torinijem. Klima je specifična zbog četinarskih šuma kojih ima u izobilju. Plaža u Metamorfozisu je peščana, duga preko 1 km, a u okolini se nalazi drvored četinara što daje još veći užitak. Kada je u pitanju sam prilaz u more, Metamorfozis ima različite plaže: od peščano-šljunkovitih, krupno-šljunkovitih preko kamenih (pri samom ulazu u more). Plažu tokom dana skoro celog dana greje sunce, tako da je omogućeno da na plaži budete do kasnih poslepodnevnih časova. Nedaleko od ovog mestašceta posetioci su u mogućnosti i da istraže i ostale plaže koje se nalaze u neposrednoj blizini kao što su: Agios Ioanis, Klaorgia, Kouviu i mnoge druge. Izleti mogu da se organizuju iz Neos Marmarasa. U ponudi su krstarenja, obilazak Sitonije, shopping u Solunu i sl. U Metamorfozisu postoji park koji je idealan za prijatne šetnje gde se meša miris četinara i mora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.