Monix Svetogorska Zlatibor Nova Godina

Apartmani Monix Svetogorska se nalaze pored crkve u samom centru Zlatibora. Udaljeni su 300 m od jezera i tržnog centra. U blizini se nalaze fudbalski i teniski tereni. Apartmani se nalaze na 1.150 m od od autobuske stanice i pijace.

Predstavljaju pravi izbor za odmor jer su izolovani od buke. Svi apartmani su moderno opremljeni.

Apartmani se sastoje od spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatilom i terasom. Spavaća soba je opremljena fransuckim ležajem, a dnevna soba kaučom i još jednim pomoćnim ležajem.

Apartmani raspolažu kompletno opremljenom kuhinjom sa trpezarijskim stolom, frižiderom i LCD televizorom u dnevnom boravku.

Apartmani su smeštajnog kapaciteta od 4 do 5 osoba.

  1. DOPLATE:
  • Boravišna taksa iznosi 120 din. Dnevno po osobi, deca od 7-15 godina ostvaruju popust 50% od cene, dok deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
  • Doplata za polupansion (doručak i večera) u restoranu domaće kuhinje Monix Club iznosi 1.125,00 Rsd.
  • Korišćenje sefa na recepciji 375,00 Rsd.
  1. PLAĆANJE:
  • Gotovinski, 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
  • Odloženo čekovima građana, 30% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2019. godine bez uvećanja na ostatak duga. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.
  • Odloženo, administrativnom zabranom shodno Ugovoru sa Privrednim društvom i PIO fondom, akontacija 30% prilikom rezervacije, ostatak do 20.12.2019. godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, bez uvećanja na ostatak duga.

3. OPŠTE INFORMACIJE

  • Prijava i odjava gostiju je na recepciji u turističkoj agenciji na Zlatiboru, ulica Miladina Pećinara 74 svakim danom od 08:00-20:00 h.
  • Apartmani se koriste prvog dana od 14:00 h, a napuštaju se poslednjeg dana do 10:00 h.

Mole se putnici da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznaju sa Opštim uslovima putovanja turističke agencije Monix d.o.o. Beograd, licenca OTP br.60/2013.

Pogledajte kompletnu ponudu apartamana na Zlatiboru: http://monix.rs/apartmanski-smestaj-zlatibor/

Cenovnik za novogodišnji paket 2019. –  4 noćenja:

Leave a Reply

Your email address will not be published.