Nea Potidea Hotel Portes Beach

Hotel Portes Beach se nalazi u letovalištu Nea Potidea, udaljen je oko 2 km od centra mesta i oko 55 km od aerodroma u Solunu. Nalazi se na samo 50 m od plaže, okružen borovom šumom koja se spušta do same obale. Hotel ima dugu tradiciju i prilagođen je smeštaju svih struktura gostiju, naročito porodica sa decom zbog blizine plaže.

Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, TV, telefon, frižider/mini bar, sef.

Standardne dvokrevetne sobe imaju površinu oko 25m2 i namenjene su smeštaju 2-4 osobe. Prilagođene su smeštaju porodica sa dvoje dece jer imaju francuski ležaj ili dva standardna i sofu za treću odraslu osobu ili za dvoje dece.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, bar, bazen, bazen za decu, bar pored bazena, fitness, sauna, igralište za decu, internet u javnim delovima hotela, diskoteka, prodavnica, sportovi na vodi, odbojka na plaži, animacija za decu, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje). Postoji mogućnost doplate za AI uslugu.

Plaza: privatna, hrapav pesak, kamencici, stenovita obala, lezaljke set- bez doplate.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.portesbeach.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.