Nea Skioni Hotel Rahoni Cronwell Park 5*

Hotel Rahoni Cronwell Park 5* se nalazi u mestu Nea Skioni na Halkidikiju na prelepoj peščanoj plaži. U ponudi je restoran na krovu sa pogledom na Egejsko more i bazen sa terasom za sunčanje. Sobe imaju velike krevete i moderna kupatila, kao i besplatan bežični internet, klima uređaj, TV/SAT, sef. Imaju sopstvene balkone sa kog se pruža pogled na more ili na šumu. Restoran Skioni nudi jela evropske i mediteranske kuhinje i menije za decu. Gosti mogu da se opuste i uživaju uz piće uz piće ili čaj u baru koji radi 24 h dnevno. Besplatan popodnevni čaj i domaći kolači na raspolaganju su svakog dana u 17:00 h. Pića i lagani obroci služe se pod vedrim nebom u krovnom baru Panorama. Gosti mogu i posmatrati pravljenje večere od strane vrhunskih kuvara koja se služi na bazi švedskog stola. Hotel Rahoni Cronwell Park ima i SPA centar sa hidromasažnim bazenom i saunom. Teretana je takođe na raspolaganju gostima i nalazi se na otvorenom u hladu borova. Osoblje hotela takođe može da pomogne svojim gostima oko organizacije raznih izleta na najinteresantnija mesta u Grčkoj. Hotel je udaljen 6,5 km od centra i 99 km od aerodroma.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, WiFi, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži bar, biblioteku, lobi, restoran, igralište za decu, bazen, bazen za decu, bar pored bazena, SPA centar, tursko kupatilo, teretanu.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://rahoni.cronwell.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.