Nea Vrasna apartmani povoljno

Nea Vrasna apartmani povoljno

 

Nea Vrasna se nalazi 6 km od Stvarposa i oko 500 m od samog centra Asprovalte. Nea Vrasna je letovalište koje je idealno za porodice sa decom, starije, kao i one koji žele da uživaju u miru i tišine bez gužve.

Plaža je široka, lepo uređena i sređena, na nekim delovima je peščana, a na nekim šljunkovita. Postoje delovi gde se ležaljke i suncobrani iznajmljuju kao i delovi gde sami možete slobodno da postavite svoje suncobrane i peškire. Iznad plaže je šetalište i sređen kej duž kojeg se nalazi veliki broj kafića i restorana sa jako povoljnim cenama.

 

 

U Nea Vrasni nema veliki broj marketa, ali su jako dobro opremljeni, a u Vrasna Paraliji nalazi se veliki market Lidl. Cene su jako povoljne, a u neki restoranima našim turistima se daju i veliki popusti. Ima veliki broj pekara koje su porpilično jeftine. Butika i prodavnica odeće ima tek nekoliko, ali su cene jeftine (od nakita, kupaćih kostima, nakita i sl.). U većini restorana cene se kreću od 4 Eur po porciji, a ponuda je veoma raznovrsna – od grčkih specijaliteta i raznih internacionalnih jela. Nea Vrasna je mesto koje je specifično po druželjubivim mestima, predivnim i lepo sređenim vilama. Kafići, riblji restorani se nalaze odmah pored plaže, ali i na samoj plaži. Prednost ovog mesta je što se nalazi nekoliko stotina metara od Asprovalte koja je veće turističko mesto gde se nalaze noćni lokali, diskoteke i restorani.

Apartmani Asprovalta Beach smešteni su na samoj granici Nea Vrasne i Asprovalte, na svega 30 m od mora. Apartmani Asprovalta Beach nalaze se nadomak prelepog, palmama ukrašenog šetališta Nea Vrasne, prepunog tradicionalnih taverni, kafica, suvenirnica. Ponedeljkom ujutru se iza samih apartmana Asprovalta Beach održava zanimljiva pijaca, na kojoj se osim hrane mogu naći tradicionalni grčki proizvodi poput maslina, maslinovog ulja, ali i tekstil i mnogobrojni suveniri.

 

Pogledajte kompletnu ponudu apartmnskog smeštaja u Vrasni na https://monix.rs/vrasna/.

Nea Vrasna apartmani povoljno

Leave a Reply

Your email address will not be published.