Nea Vrasna studio

Smeštaj u Nea Vrasni

studio, sobe i dupleks apartmani

 

Nea Vrasna je mirno, manje turističko letovalište sa oko 2.500 stanovnika. U mestu se nalaze brojni kafići, taverne, restorani, apoteke, prodavnice. Plaža je duga i peščana, a duž nje se prostire uređeno šetalište kojim možete doći do obližnjeg mesta Asprovalta i Stavros.

Na samo 30 m od plaže nalazi se naš objekat Asprovalta beach. Objekat je smešten na samoj granici sa Asprovaltom tako da ukoliko ste za življi i aktivniji provod do Asprvalte možete doći za samo par stotina metara.

Apartmani Asprovalta Beach smešteni su na samoj granici Nea Vrasne i Asprovalte, na svega 30 m od mora. Bilo da želite miran odmor u Nea Vrasni ili nešto življi provod u razigranoj Asprovalti, pozicija ovih apartmana je idealna zbog blizine centra oba turistička mesta. Objekat raspolaže sa ukupno 23 apartmana, po strukturi od dvokrevetnih do šestokrevetnih (od kojih su petokrevetni i šestokrevetni duplex apartmani), smeštenih na prizemlju, prvom ili drugom spratu, sa pogledom na more ili ulicu. Svi apartmani imaju sopstveno kupatilo, terasu i frižider. Apartmani na prvom i drugom spratu sadrže opremljen kuhinjski deo sa svim neophodnim inventarom (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, pribor za jelo, frižider…), dok tri apartmana u prizemlju dele jednu zajedničku kuhinju. Na samoj recepciji vile nalazi se veliki televizor kao i  garnitura za sedenje i odmor u večernjim satima.

Apartmani Asprovalta Beach su opremljeni klima uređajima (na drugom spratu ugradnim, na prvom spratu mobilnim, dok apartmani u prizemlju nemaju klimu) čije korišćenje nije uračunato u cenu aranžmana a doplata je na licu mesta. Posteljina se menja svakih 5 dana. Objekat ne poseduje parking ali za goste koji dolaze sopstvenim prevozom postoji mogućnost parkiranja vozila na ulici ispred samog objekta.

 

Nea Vrasna studio

Pogledajte kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja u Grčkoj za leto 2022. na:

Grcka smestaj 2022

 

Kompletnu ponudu smeštaja na Zlatiboru možete pogledati na: http://visit-zlatibor.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.