Nei Pori Hotel Olympic Star****

Hotel Olympic Star, odlično lociran, nalazi se u centru Nei Porija, 30m od prelepe peščane plaže od koje ga deli samo šetalište.

Sadržaj : Hotel ima recepciju, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar, prelepu baštu, igralište za decu, teren za odbojku na plaži, ogradjen parking prostor 30-ak metara od hotela…

Suncobrani i ležaljke na plaži se doplaćuju oko 7 eur dnevno (set: 2 ležaljke i suncobran).

Smeštaj : Sve sobe imaju TWC sa fenom, A/C, malu kuhinju (bez posuđa), sef (besplatno), SAT TV i terasu. Standardne sobe su veličine cca 25 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj). Standardne sobe sa krevetima na sprat su namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i kreveti na sprat).

Porodične sobe (family room) su namenjene za 2-4 osobe (3 standardna ili “francuski” i 1 standardni ležaj i sofa – u istoj prostoriji).

Usluga : Usluga u hotelu Olympic  Star je noćenje sa doručkom – “švedski sto” (samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.olympic-star.com/en-gb

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.