Neos Panteleimon Hotel San Panteleimon Beach 3*

Hotel San Panteleimon Beach 3*  se nalazi u samom centru Neos Pantelejmonsa. Udaljen je 100 m od prelepe, duge, peščane plaže koja je nagrađena Plavom zastavicom, što znači da je izuzetno uređena, a more kristalno čisto. Poseduje bazen, kao i restoran. Sve sobe su moderno uređene, u porodičnom vlasništvu i imaju klima uređaj i besplatan bežični internet. Svaka soba poseduje i balkon sa garniturom za sedenje sa kog se pruža pogled na Egejsko more, vrt ili na planinu Olimp. Neke sobe sadrže i prostor za sedenje ili hidromasažnu kadu. U restoranu se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje, a u snack baru gosti se mogu osvežiti uz piće ili užinu. Za najmlađe goste na raspolaganju je i igralište. Hotel San Panteleimon Beach je udaljen 35 km od Katerinija, 5 km od Platamona i 100 km od aerodroma, a prva autobuska stanica se nalazi na 1 km od hotela. Gosti mogu posetiti i selo Palaios Pantelejmonas koji je udaljen 3 km.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, fen za kosu, TV/SAT, WiFi, mini bar, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, restoran, roštilj, lift, vrt, lobi, sef (na recepciji), bazen sa suncobranima i ležaljkama, bar pored bazena, bazen za decu, igralište, snack bar, TV salu.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://sanpanteleimon.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.