Nikiana Hotel Porto Galini****

Porto-Galini Seaside Resort & Spa je smešten duž istočne obale ostrva, na samoj plaži, 12 km od grada Lefkade i 4 km od popularnog sela Nidri. Hotel je dizajniran kako bi ispunio apsolutni komfor, sa odličnom uslugom, stvoren za uživanje.

Sadržaj : Wi-Fi internet, tri teniska terena, teretana sa pogledom na more, dva bazena, tri restorana, dva bara, Spa & Wellness Centar sa dva zatvorena bazena, dve saune, hamam, masaža, đakuzi, deo za vežbanje joge, odbojka na plaži, igralište za decu na otvorenom.

 Smeštaj : Standardne sobe se nalaze u renoviranom delu hotela (renoviran 2004. godine). Prostrane su i mogu da prime 3 – 4 osobe.

Superior soba se nalazi u novom delu hotela, mogu da prime do 4 osobe.

 Suites se nalaze u novom delu hotela i poseduju dve odvojene prostorije, spavaću i dnevnu sobu. Sve sobe poseduju balkon ili verandu.

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici www.portogalini.gr .

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.