Nikiti Hotel Lily Ann Village 2*

Hotel Lilly Ann 2*  je smešten u borovoj šumi i ima pogled na zaliv Toroneos. Nalazi se 400 m od centra odmarališta i popularne peščane plaže u Nikitiju. Autobuska stanica je udaljena 800 m od hotela. Lilly Ann se sastoji od 4 zgrade okružene prelepim baštama. Sobe su svetle i jako udobne. Imaju klima uređaj, frižider, TV/SAT, kupatilo sa tuš kabinom. Gostima je na raspolaganju i bazen sa slanom vodom, bar pored bazena i suncobrani i ležaljke. U blizini hotela nalaze se barovi, kafići, restorani, taverne, prodavnice. Doručak u hotelu Lily Ann se priprema na zahtev i može biti poslužen u snack baru pored bazena. Besplatan internet dostupan je u svim prostorijama.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju balkon, frižider, TV/SAT, kupatilo, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži lobi, menjačnicu, roštilj, usluge lekara, vrt, WiFi, parking, restoran, bazen, bazen za decu, suncobrane i ležaljke, TV salu, stoni tenis, usluge rent-a-cara.

Usluga: Polupansion.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.acrotel.gr/hotel/lily-ann-village/ 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.