Nikiti Hotel Makednos 2*

Hotel Makednos 2* je porodični hotel sa 2* ušuškan u gotovo privatnom zalivu na potezu široke i dugačke bele peščane plaže Akti Koviou. Nalazi se na 6 km od Nikitija i 13 km od Neos Marmarasa. Od aerodroma u Solunu hotel Makednos udaljen je 105 km. Hotel se satoji od 2 zgrade sa recepcijom, otvorenim bazenom i manjim bazenom za decu, barom pred bazena, igralištem za decu i parkingom. Plaža je udaljena 100 m od hotela gde se uz malu naplatu mogu koristiti suncobrani i ležaljke.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, doktora na poziv, pmogućnost iznamljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, barove, igralište za decu, animacije za decu, plažu sa suncobranima i ležaljkama, bazen za odrasle i decu.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 22:00 h

Chek out: 07:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.hotelmakednos.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Nikiti ili Nikitas leži oko istoimenog zaliva i jedno je od najstarijih  sela u Sitoniji. Udaljeno je na oko 110 km jugoistočno od Soluna. Glavni magistralni put deli mesto na dva dela: Stari, koji se nalazi 2 km od obale i Novi Nikiti gde su skoncentrisani hoteli i kafići. Nikitas na Grčkom znači pobednik, a koren reči je od Nika – grčka boginja pobede. Nalazi se na 20 km od poznatog letovališta Neos Marmarasa. Ima istoriju dugu 700 godina. Nikiti je poznat kao jedan od najvećih centara pčelarske industrije u Grčkoj. Petkom je pijačni dan i posetiocima je na raspolaganju veliki i odličan izbor  meda i ostalih raznovrsnih proizvoda. Nikiti plaža je duga i uska. Pesak je mekan i ravan sa blagim padom u vodu. U pozadini je borova šuma, dajući plaži prirodan hlad. Suncobrana i ležaljki ima na jugu gde je pesak dublji. U samom mestu ima dosta kafića, restorana, barova, taverni, prodavnica, pekara, kao i različitog programa za najmlađu populaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.