Nikiti Hotel Porfi Beach

Hotel Porfi Beach se nalazi nedaleko od gradića nikiti, na samoj plaži. Udaljen je svega 1 km od centra Nikitija, oko 2,5 km od Metamorfosija i oko 17 km od Neos Marmarasa. Hotel je smešten na prostoru koji je pun zelenila, palmi i borovine tako da nudi idealne uslove za odmor i opuštanje.

Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, balkon ili tersu, SAT TV, telefon, mini bar.

Standardne dvokrevetne sobe su namenjene smeštaju 2-3 osobe i imaju francuski ležaj ili dva standardna i pomoćni ležaj.

Superior sobe su malo veće kvadrature od standardnih soba, većina njih ima bočni pogled na more i mogu da smeste 2-4 osobe.

Junior suite je aparman za smeštaj 2-4 osobe. Po kvadraturi je veći od dvokrevetnih soba, ali se takođe sastoji od jedne prostorije sa odvojenim kupatilom. Uglavnom ima francuski ležaj ili dva standardna kreveta i sofu na razvlačenje koja je u drugom delu sobe.

Suite je veći apartman koji se sastoji od dnevne sobe sa sofama koje su fiksirane, spavaće sobe i dva kupatila (jedno je sa tuš kabinom i jedno sa kadom). Većina ovih apartmana ima bočni pogled na more.

Sadržaj: Recepcija, sef na recepciji, restoran, taverna, bar, bazen sa delom za decu, bar pored bazena i na plaži, Wi-Fi internet u javnim prostorijama, TV sala, bilijar, stoni tenis, teren za košarku, igralište za decu, mini market.

Usluga: Noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate polupansiona (na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na wb adresi www.porfi.gr/en.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.