Nikiti Hotel Porfi Beach 3*

Hotel Porfi Beach 3* nalazi se na plaži u blizini centra Nikitija, na prelepom ostrvu Sitonija, okružen bujnim mediteranskim vrtom. Hotel je otvoren 1992. godina, a potpuno renoviran 2005. godine. Ima odličnu lokaciju, na netaknutoj peščanoj plaži u zalivu Makria Laugada. Njegova lokacija čini ovaj hotel idealnim za miran i opuštajući odmor. Hotel Porfi Beach nudi širok spektar usluga i sadržaja kao i aktivnosti koje mogu zadovoljiti zahteve svakog gosta. Raspolaže sa 88 nedavno renovirane sobe koje se nalaze u 4 dvospratne zgrade.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, TV, WiFi, fen za kosu, telefon.

Sadržaj: Hotel sadrži recepciju, teniski i košarkaški teren, višejezično osoblje, igraonicu za decu, bilijar, ping-pong, usluge faksa i fotokopiranja, stoni fudbal, mini market, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, usluge pranje veša, WiFi, TV salu, otvoreni bazen za odrasle i decu, ležaljke i suncobrane na plaži i bazenu, kazino, barove, restoran, parking.

Usluga: Usluga je noćenje sa doručkom i polupansion.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete naći na wb adresi www.porfi.gr/en.

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Nikiti ili Nikitas leži oko istoimenog zaliva i jedno je od najstarijih  sela u Sitoniji. Udaljeno je na oko 110 km jugoistočno od Soluna. Glavni magistralni put deli mesto na dva dela: Stari, koji se nalazi 2 km od obale i Novi Nikiti gde su skoncentrisani hoteli i kafići. Nikitas na Grčkom znači pobednik, a koren reči je od Nika – grčka boginja pobede. Nalazi se na 20 km od poznatog letovališta Neos Marmarasa. Ima istoriju dugu 700 godina. Nikiti je poznat kao jedan od najvećih centara pčelarske industrije u Grčkoj. Petkom je pijačni dan i posetiocima je na raspolaganju veliki i odličan izbor  meda i ostalih raznovrsnih proizvoda. Nikiti plaža je duga i uska. Pesak je mekan i ravan sa blagim padom u vodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.