Noćni život na Zlatiboru

Nocni zivot na Zlatiboru

Noćni život na Zlatiboru je jedan od razloga zbog koga veliki broj mladih iz naše zemlje i regiona biraju upravo Zlatibor kao mesto za odmor i provod. Na Zlatiboru postoji veliki broj kafića i klubova, koji naročito u vreme sezone, predstavljaju dnevno okupljalište uzrasta oba pola, dok je noćni život prebačen na noćne klubove čije je radno vreme do ranih jutarnjih časova.

Mnogi poznati pevači nastupaju u klubovima Zlatibora i dobar provod je zagarantovan. Neki od najpoznatijih noćnih klubova su Vendom, Alibi, Grand Irih Pub i  drugi.

Klub Vendome se nalazi na 100 m od jezera na Zlatiboru. Predstavlja jedan od najposećenijih klubova na ovoj planini. Radi tokom cele godine i važi za mesto odličnog provoda gde gostuju domaći bendovi. Žive svirke se u sezoni organizuju svake večeri, a van sezone vikendom. Klub Vendome tokom dana radi kao kafić u kome se neretko organizuju i dnevne žurke.

Grand Irish Pub Zlatibor se nalazi na glavnom šetalištu pešačke zone na Zlatiboru. Svojim izgledom i veličinom izdvaja se ugostiteljski objekat Grand – sklop tri celine: restoran Grand Irish Pub i noćni klub. Svaki za sebe predstavlja svojevrsnu celinu. U restoranu Grand se može probati tradicionalna i evropska kuhinja, dok je noćni klub za ljubitelje onih koji vole svirke uživo, a Irish Pub je opet za sve one koji su ljubitelji rok svirki.

Restoran Konoba Akustik 32 se nalazi u samom centru Zlatibora, na manje od 10 m od jezera i predstavlja realtivno nov restoran. Ovde se služe ukusna jela domaće kuhinje i to po izuzetno povoljnim cenama. U večernjim satima Konoba Akustik 32 se pretvara u kafić sa tamburašima i živom muzikom. Mesto je izuzetno prijatno i opušteno i u planinskom ambijentu. Tamburaši sviraju svakog radnog dana od 20 h, a vikendom od 21 h.

Pivnica Sun Set se nalazi u strogom centru Zlatibora, takođe je i noćni klub. U njemu se svake sezone može uživati u nastupima poznatih domaćih izvođača narodne i folk muzike. Povremeno se organizuju i DJ nastupi.

Klub Alibi Zlatibor se nalazi u tržnom centru na Zlatiboru, na pešačkoj zoni. Poznati izvođači domaće narodne i zabavne muzike gostuju skoro svakog vikenda u ovoj diskoteci.

Koliba kod Milunke je restoran koji je dobio ime po kuvarici Milunki u čiju umetnost u pravljenju hrane su se mnogi uverili. Nalazi se u samom centru Zlatibora i predstavlja fantastičan restoran u nacionalnom duhu. Ono što je čini autentičnom je toplina kućne atmosfere. Posetioci mogu uživati u izvrsnoj hrani, a cene su veoma povoljne.

 

Nocni zivot

Pogledajte kompletnu ponudu izleta: https://monix.rs/izleti-i-ekskurzije/ kao i na sajtu: http://visit-zlatibor.com/

 

Zlatibor izleti
Zlatibor apartmani
Nekretnine Zlatibor

Kompletna ponuda izleta sa Zlatibora:

 

Izlet Mokra Gora          Izlet Sirogojno – Stopica pecina
Izlet Uvac                       Izlet Visegrad
Uvac          Muzej Pletilja

Comments (2)

  1. Reply Alex

    Svi se ove godine nekako odlucujemo za domaci turizam kako bismo iole odmorili usled svega sta nas je snaslo. Zlatibor nisam posetila godinama i drago mi je da se na domacem turizmu radi, jer ne pamtim ovakvu ponudu sadrzaja.

    1. Reply tamara

      Postovani, ukoliko bi ste sada posle duzeg vremena posetili Zlatibor verovatno bi ste se iznenadili koliko je centar urbanizovan , izgradjen i prepun sadrzaja za sve generacije. Ono sto je specificno je njegova okolina i nestvarna priroda na samo nekoliko desetina kilometra od centra. Sve preporuke za odmor i idealno mesto za beg od trenutne sitacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.