Olympic Beach Ammos Beach Studios & Suites 1*

Ammos Beach Studios & Suites 1* je udaljen oko 50 m od plaže. Nalazi se u centru Olympic Beach-a. Objekat je udaljen na samo nekoliko minuta od restorana, barova i prodavnica. U ponudi su smeštajne jedinice sa besplatnim internetom i balkonom. Studiji u objektu su uređeni u toplim, minimalističkim zemljanim tonovima. Imaju čajnu kuhinju sa frižiderom. posuđem i pločom za kuvanje. Svaka soba ima SAT/TV. Kupatilo sadrži besplatan toaletni pribor i fen za kosu.

Po dolasku u objekta gosti dobijaju besplatano piće, a osoblje recepcije svim gostima može pružiti informacije o turističkim atrakcijama.

Objekat Ammos Beach Studios and Suites nalazi se na oko 6 km od grada Katerinija i na 75 km od Soluna, Paralija se nalazi na 2 km od objekta.

Plaža u Olympic Beach-u je uređena i gostima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani i tereni za odbojku na pesku.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, kozmetiku, aparat za kafu, fen za kosu, WiFi, kuhinju, mikrotalasnu, frižider, SAT/TV, tuš.

Sadržaj hotela: Objekat sadrži lift.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.ammos-beach.gr/en/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.