Olympic beach Hotel Giannoulis 3*

Hotel Giannoulis 3* smešten je u samom centru Olympic beach-a i svojim gostima nudi sve pogodnosti za opuštajući odmor. Izgrađen je 2009. godine na jednoj od najlepših plaža u Pijeriji. Hotel Giannoulis poseduje 34 prostarne i moderno opremljene sobe.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac na upit, telefon, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj: Hotel sadrži recepciju, prodavnice blizu hotela, doktora na poziv, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikla, parking, WiFi, restoran, uređenu plažu sa suncobranima i leažaljkama (uz doplatu), bazen za odrasle i decu, teren za odbojku na plaži.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.giannoulishotel.gr/  

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Olympic Beach se nalazi u severoistočnom delu Grčke, u podnožju Olimpa,na obali Egejskog mora. Od Soluna je udaljen oko 75km, od Beograda 675 km. Nedaleko od Olympic Beach-a (8 km) se nalazi Katerini, glavni grad oblasti Pierija. Poznat kao veliki trgovački centar.

Odlikuje ga prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni život. Samo mesto  poseduje prostranu  peskovitu plažu, opasanu parkom punim zelenila, na kojoj se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani. Kada se ulazi u vodu, dug je plićak pa je plaža pogodna za neplivače i malu decu. Ulice su ispunjene tavernama, kafeterijama i raznim prodavnicama i buticima. U restoranima i tavernama, uz prijatnu atmosferu, možete uživati u najukusnijim grčkim specijalitetima i poznatim grčkim vinima. Olympic Beach je udaljen od Paralie samo 2 km.  Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni život. Ulice su prepune tavernama, kafeterijama i raznim prodavnicama i buticima. Ljubitelji kupovine mogu brzo i lako doći do Paralie. Naime, ovde postoji mnoštvo prodavnica najrazličitijih stvari, od suvenira do kože i bundi, a zlato je posebno jeftino.

Leave a Reply

Your email address will not be published.