Olympic beach Hotel Grand Platon 4*

Hotel Grand Platon 4* sastoji se od 2 zgrade potpuno renovirane 2011. godine. Nalazi se na odličnoj lokaciji. Poseduje prostane i lepo opremljene sobe. Okružen je prelepom prirodom i baštom punim zelenila. Hotel Grand Platon je idealno mesto za porodični odmor. Na 200 m od hotela na plaži nalazi se bar gde gosti mogu korisititi ležaljke i suncobrane. U sklopu hotela je i konferencijska sala za razne lične i poslovne događaje.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, lift, prodavnice blizu hotela, doktora na poziv, mogućnost rentiranja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, barove na bazenu i plaži, igralište za decu, uređenu plažu sa suncobranima i ležaljkama, bazen za odrasle i decu, teren za odbojku na plaži, konferencijsku salu.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona i all inclusive-a.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://grandplaton.gr/hotel-katerini/index.php/en/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Olympic Beach je udaljen od Paralie samo 2 km.  Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni život. Ulice su prepune tavernama, kafeterijama i raznim prodavnicama i buticima. Ljubitelji kupovine mogu brzo i lako doći do Paralie. Naime, ovde postoji mnoštvo prodavnica najrazličitijih stvari, od suvenira do kože i bundi, a zlato je posebno jeftino. Olympic Beach se nalazi na dobroj lokaciji ukoliko volite da idete na izlete i obilazite okolinu. Jedna od preporuka svakako jeste i obilazak manastira Meteori i planine Olimp. Aerodrom , koji se nalazi u Solunu udaljen je oko 70 km. Do Soluna se lako može stići gradskim autobusima koji često saobraćaju. Takođe, gradskim autobusom se može stići i do grada Katerini, koji je glavni grad te oblasti. Iz ovog trgovačkog centra lako možete stići do bilo kog dela Grčke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.