Uranopolis Hotel Eagles Villas 5*

Hotel Eagles Villas 5* je smešten unutar prelepog mediteranskog vrta i ima zadivljujući pogled na zaliv. Sastoji se od luksuznih vila i svaka poseduje vrhunski bazen. U svim prostorijama dostupan je bežični internet. Nalaze se na prelepom brežuljku koji gleda na zaliv i Svetu goru. Uređene su u nežnim bojama koje pomažu gostima da se opuste i uživaju. Sve su opremljene kuhinjom i sadrže kupatilo sa kadom i besplatnim toaletnim priborom. Gostima su na raspolaganju brojni sadržaji odmarališta Eagles Palace kao što su odličan SPA centar, velika privatna plaža, sportovi na vodi, ronilački centar i 4 restorana i bara. U ponudi su i usluga batlera kao i usluga prevoza klupskim automobilom koja je dostupna non-stop i koja će omogućiti gostima da se lako kreću po odmaralištu. U blizini se nalazi Uranopolis  gde su brojni kafići, restorani, taverne i prodavnice.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebe (na upit), fen za kosu, WiFi, TV/SAT.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži bar, vrt, restoran, peškire za plažu, igralište za decu, teretanu, bazen, teniski teren.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.eaglesvillas.gr/  

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.