Paralia Hotel Ioni***

Odličan, mali hotel sa dvadeset četiri sobe, renoviran 2007. godine, smešten je na dvadesetak metara od mora, u centru letovališta Paralia, prekoputa crkve.

Sadržaj : Pored recepcije, Ioni ima recepciju sa sefovima (uz doplatu na licu mesta), mali lobi, restoran, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno) i vrtni bar.

Hotel sadrži i lift.

Smeštaj : Sve sobe su sa TWC sa fenom, SAT TV, telefonom, malim frižiderom, A/C i terasom sa pogledaom na more, centralni trg ili dvorište. Standardne sobe su sa pogledom vrt ili sa bočnim pogledom na more su namenjene za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj).

Hotel ima i sobe za osobe sa specijalnim potrebama (sa specijalno dizajniranim kupatilom).

Usluga : Usluga u hotelu Ioni je noćenje sa doručkom – “švedski sto” (samoposluživanje) uz mogućnost doplate za polupansion: večera – izbor 2 jela iz menija (u hotelu Regina Mare).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici hotelioni.gr .

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2021.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2021., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2021., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.