Paralia Mediterranean Resort****

Hotel Mediterranean Resort 4* starijeg datuma, sa 68 soba, kompletno renoviran pre nekoliko godina, smešten je u neposrednoj blizini centra letovališta Paralia i na oko 250 metara od mora.

Sadržaj : Mediterranean Resort, najbolji hotel u samom letovalištu, pored recepcije sa sefovima (uz doplatu na licu mesta), ima lobi sa barom, wi-fi Internet u javnim delovima hotel (besplatno), restoran, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, saunu (uz doplatu na licu mesta), jacuzzi (uz doplatu na licu mesta), stoni tenis, bilijar (uz doplatu na licu mesta)… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu.

Smeštaj : Sve sobe su sa TWC sa fenom, TV, telefonom, mini barom, radiom, krevecom (na upit, bez doplate), A/C i terasom. Promo sobe se nalaze u prizemlju i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj). Standardne sobe su namenjene za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj).

Usluga : Usluga u hotelu Mediterranean Resort je polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici mediterraneanhotels.gr .

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.