Paralia Mediterranean Village*****

Mediterranean Village 5* hotelski kompleks izgradjen 2010. godine, prosto iznikao iz prelepe peščane plaže, može biti ostvarenje svačijih snova o luksuznom odmoru. Mediterranean Village se nalazi dva kilometra pre letovališta, iz pravca Korinosa i predstavlja jedan od četiri hotela iz lanca luksuznih hotela, od kojih su tri u Paraliji.

Sadržaj : Hotel se sastoji od nekoliko zgrada i zasebnih vila, neposredno uz more. Mediterranean Village, pored standardnih sadžaja, ima 115 različitih soba (standard, superior, suite…), ima a la cart restoran, barove, Internet “corner” (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), SPA centar (za osobe starije od 16 g. – korišćenje zatvorenog bazena, teretane i parnog kupatila je uključeno u cenu, dok se razne masaže i tretmani doplaćuju po cenovniku SPA centra), parking…

U hotelu Mediterranean Village postoji više otvorenih bazena, od kojih su neki privatni i pripadaju vilama i suitama. Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu.

Smeštaj : Većina soba ima pogled na bazen(e) i more, a sve sobe su sa TWC sa fenom, plazma SAT TV, telefonom, mini barom, A/C, priključkom za Internetom (besplatno), krevecom (na upit, bez doplate), sefom (besplatno) i terasom. Standardne sobe su veličine cca 25 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i sofa). Standardne sobe-direktni pogled na more se nalaze u prvom redu do plaže. Superior sobe su veličine cca 30 kvm i namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i 2 sofe).

Usluga : Usluga u hotelu Mediterranean Village je polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici mediterraneanhotels.gr .

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.