Paralia Hotel Regina Mare 3*

Hotel Regina Mare 3* je mali porodični hotel koji se nalazi u centru Paralije. Potpuno je renoviran 2007/2008 . Nalazi se na samo 100 m od plaže. Hotel se sastoji od 38 dvokrevetnih, trokrevetnih ili četvorokrevetnih soba i otvoren je tokom cele godine. Ima tri sprata i lift. Hotel je pet friendly.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac na upit, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj: Hotel sadrži recepciju, lift, prodavnice, doktora na poziv, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, WiFi, restoran, barove.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom i polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici reginamare.com.gr .

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Ovaj gradić nalazi se na manje od deset sati vožnje od Beograda, pa tako i ne čudi što veliku većinu čine srpski turisti. Naravno da je celo grčko primorje među najpopularnijim destinacijama poslednjih godina za ljude iz Srbije, ali čini se da nigde ne preovladavaju u tolikoj meri Srbi i srpski jezik kao u Paraliji. Iz tog razloga, u ovom mestu nemate osećaj da ste otišli u inostranstvo .Gradom vlada prijatna atmosfera, ljubazni domaćini koji  odlično govore srpski jezik pa sve naše goste mogu uputiti na sve znamenitosti kako samo Paralije, tako i okoline. Temperatura vazduha u julu je 32 stepena, a mora oko 25 stepeni. Grad ima stalnu autobusku liniju sa Katerinijem, odakle možete dalje obići Grčku. Ukoliko dođete do Soluna na raspolaganju vam je i aerodrom, pa možete otići i do Atine, a potom u obilazak južne Grčke. Paralija je idealna, jer nudi sve moguće vrste smeštaja, od privatnih soba do luksuznih hotela, a sve to mnogo jeftinije nego u drugim grčkim letovalištima. Paralija je udaljena samo dva kilometra od Olimpic Beach-a. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni život. Ulice su prepune tavernama, kafeterijama i raznim prodavnicama i buticima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.