Paralija apartmani cene

Paralija apartmani cene

 

Paralija je jedno od najtraženijih letovališta u Grčkoj među našim turistima. Peščane plaže, toplo more, blizina letovališta, noćni život i izuzetno povoljne cene upravo su razlog zbog kojeg najveći broj turista bira Paraliju kao idealnu destinaciju za svoj odmor. Odlična je za porodice sa decom, starije osobe kao i mlade željne provoda. Ulice ovog malog grada prepune su prodavnica, butika, suvenirnica i marketa. U Paraliji se nalazi i Lidl – veliki supermarket sa jako povoljnim cenama.

Cene u buticima su jeftine, a takođe ono što je karakteristično jeste što se oko niže cene uvek možete dogovoriti i to ne predstavlja problem naročito što uvek postoji makar jedna osoba u radnji koja govori srpski jezik. Cene u kafićima i restoranima zavise od lokala do lokala. Kuvana jela koštaju oko 4 Eur, a riba od 7 Eur.

Paralia je omiljeno letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora i udaljeno je samo dva kilometra od Olimpic Beach-a. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni život. Ulice su prepune tavernama, kafeterijama i raznim prodavnicama i buticima. Idealna je je i za mlade turiste. Postoje brojne diskoteke, klubovi, a kafići duž plaže rade i noću. Često se organizuju i žurke na plaži gde se tinejdžeri odlično zabavljaju. Paralia je udaljena oko 7 kilometara od grada Katerini – kulturnog i trgovačkog centra ovog dela Grčke. Solun je udaljen 70 kilometara, do kojeg vrlo lako i brzo možete stići lokalnim autobusom.

Apartmani San Giorgio  nalaze se u jednom od najposećenijih letovališta u Grčkoj , Paraliji. Udaljeni su 250 m od 10 km duge peščane plaže sa prelepim, čistim morem. Apartmani San Giorgio se nalaze preko puta supermarketa Lidl, na udaljenosti od samo 10 m, gde gosti mogu da se snabdevaju  po veoma povoljnim cenama.

 

 

Pogledajte kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja u Paralijii na https://monix.rs/paralia-letovanje/

 

Paralija apartmani cene

Leave a Reply

Your email address will not be published.